romana english

Telefon: 0735.877.235 / 0771.244.898 / Peste 20.000 mp2 granit si marmura.

Servicii

Atunci cand vrei sa iti decorezi sau redecorezi casa, spatiul comercial, biroul sau gradina, trebuie sa fii atent la toate detaliile.


Fabism.ro pune la dispozitia dumneavoastra o gama variata de placi de marmura, de diferite culori si dimensiuni, in functie de preferintele fiecaruia.

Tipuri de servicii

Consultanta

Proiectare

Transport

Productie

Montaj

Intretinere

Consultanta vanzari

inapoi

 

Vrei să iţi decorezi casa sau grădina însă nu stii ce tip de material să foloseşti? Nu ştii căror suprafeţe se preteaza marmura şi granitul? Ai vrea marmură şi granit de calitate însă la un preţ accesibil? Acum ai ocazia să fii consiliat de o echipă profesionist, care iţi v-a da sfaturi şi idei pentru un rezultat de excepţie.

ornament_alb

Proiectare

inapoi

 

Cu o vastă experienţă în domeniul amenajărilor exterioare şi interioare, echipa de proiectare vă pune la dispoziţie o gamă variată de combinare a materialelor, atât din punct de vedere al compoziţiei, cât şi din punct de vedere cromatic.

ornament_alb

Transport

inapoi

 

Fabism ofera servicii de transport tuturor celor care decid sa-si redecoreze casa, gradina, biroul sau spatiul comercial cu produsele pe care le oferim. Beneficiind de acest serviciu, vei putea sta linistit pentru ca marfa ta va ajunge la destinatie in siguranta, iar in cazul in care in timpul transportului marfa se deterioreaza, va fi inlocuita de una noua.

ornament_alb

Productie

inapoi

 

Fabism produce marmura, granit si onix din piatra naturala si sunt folosite pentru diverse amenajari, atat interioare cat si exterioare. Echipa care se ocupa de productie este constituita din oameni competenti, utilajele sunt profesionale, iar rapiditatea cu care se lucreaza, da dovada de profesionalism si seriozitate.

ornament_alb

Montaj

inapoi

 

Echipa Fabism este constituita din oameni cu experienta care se ocupa de montaj, indiferent de suprafata de lucru. Lucrand cu o echipa de acest nivel, vei avea garantia durabilitatii in timp, mai ales pentru faptul ca se lucreaza doar cu adezivi profesionali

ornament_alb

Intretinere

inapoi

 

Pentru ca suntem o firma demna de seriozitate, prestam servicii de proiectare, montaj, transport si nu numai, este foarte important pentru noi sa-i facem pe clienti multumiti. De aceea, echipa Fabism se ocupa si de intretinerea lucrarilor, iar in cazul in care intervine vreo problema la vreo lucrare, aceasta va fi asigurata si remediata in cel mai scurt timp.