romana english

Telefon: 0735.877.235 / 0771.244.898 / Peste 20.000 mp2 granit si marmura.

ornament_alb

Granit 2cm

inapoi

Placi de granit de 2 cm, in incredibilele colectii ce sunt de acum disponibile in oferta Fabi. Pe aceasta pagina gasesti toate modelele de granit ce corespund acestui segment de grosime - 2 centimetri. Le poti vizualiza in spatiul de mai jos al acestei pagini, in ordine alfabetica - de la Black Marinace si Crema Gold, la Sage Brush si Titanium. Profita de aceste varietati de culori si decoreaza-ti spatiul cu eleganta si stil. De o durabilitate extraordinara, aceste placi granit de 2 cm confera oricarui spatiu o frumusete aparte pentru o perioada foarte indelungata de timp, in orice conditii. Alege granitul la preturi avantajoase, prin Fabi.

ornament_alb

Granit 3cm

inapoi

Placi de granit de 3 cm, in noile colectii prezente in oferta Fabi. In aceasta categorie de produse gasesti toate modelele de granit ce corespund acestui segment de grosime - 3 centimetri. Le poti accesa chiar in aceasta pagina, in ordine alfabetica - de la Branco, la Granit Aspen si Granit Baricado pana la Saturnia si Silver Pearl. Descopera frumusetea acestor varietati de modele de granit si decoreaza-ti spatiul cu eleganta si stil. De o durabilitate incredibila, aceste placi granit de 3 cm asigura oricarui spatiu (atat interior dar si exterior) o estetica aparte pentru o perioada foarte extinsa de timp, in orice conditii. Alege granit la preturi avantajoase prin Fabi.

ornament_alb

Granit 3cm antiderapant

inapoi

Placi de granit de 3 cm antiderapant, culori exclusiviste disponibile doar in oferta Fabi. Alege din aceasta categorie modelul de granit potrivit pentru tine si spatiul tau. Placile de granit de 3 m, antiderapante pot fi folosite in zone mai sensibile, precum scari sau pardoseli, pentru a nu aluneca. In aceasta pagina gasesti toate modelele de granit antiderapant ce corespund acestui segment de grosime - 3 centimetri. Profita de granit la preturi avantajoase prin Fabi.

ornament_alb

Placaj

inapoi

Placaj de marmura si granit, in colectia Fabi - aceste materiale sunt importante din tari ca Italia, Brazilia si India si corespund dimensiunilor afisate in dreptul fiecarui tip de produs (40x40cm, 61x30.5cm, 60x60cm, 60x40 cm, 60x30 cm). La o grosime de 1 cm, ele reprezinta o alternativa extrem de potrivita la placajele ceramice. Variind in coloristica, aceste modele de placaj pot fi folosite in numeroase aplicatii - atat in spatii interioare cat si exterioare. Acestea pot sa fie montate pe suprafete plane sau verticale, deopotriva, remarcandu-se printr-o durabilitate extinsa si un look proaspat, natural.

inapoi

ornament_alb