romana english

Telefon: 0735.877.235 / 0771.244.898 / Peste 20.000 mp2 granit si marmura.

ornament_alb

Marmura

Rocă metamorfică folosită de mii de ani pentru a conferi construcţiilor şi amenajărilor un design rafinat şi strălucitor. Plăcile de marmură sunt folosite pentru placarea pardoselilor interioare, terase, scări, blaturi de baie sau bucătărie, fântâni, şemineuri sau alte decoraţiuni. Plăcile de marmură disponibile pe stoc au dimensiuni medii de 300 cm lungime şi 190 cm lătime, fiind debitate după specificaţiile dorite.

Marmura 2cm

inapoi

ornament_alb

Marmura 3cm

inapoi

ornament_alb

Granit

Dintotdeauna, plăcile de granit se recomandă a fi materialul ideal pentru decoraţiuni exterioare, pardoseli, terase, scări, blaturi de bucătărie sau baie, corpuri, baruri, fântâni şi nu numai. Graţie durităţii sale, granitul garantează durabilitatea în timp şi rezistenţa la şocuri mecanice sau termice. Plăcile de granit disponibile pe stoc au dimensiuni medii de 300 cm lungime şi 190 cm lătime, fiind debitate după specificaţiile dorite.

Granit 2cm

inapoi

ornament_alb

Granit 3cm

inapoi

ornament_alb

Granit 3cm antiderapant

inapoi

ornament_alb

Granit 5cm

inapoi

ornament_alb

Placaj

inapoi

Placaj de marmura si granit, in colectia Fabi - aceste materiale sunt importante din tari ca Italia, Brazilia si India si corespund dimensiunilor afisate in dreptul fiecarui tip de produs (40x40cm, 61x30.5cm, 60x60cm, 60x40 cm, 60x30 cm). La o grosime de 1 cm, ele reprezinta o alternativa extrem de potrivita la placajele ceramice. Variind in coloristica, aceste modele de placaj pot fi folosite in numeroase aplicatii - atat in spatii interioare cat si exterioare. Acestea pot sa fie montate pe suprafete plane sau verticale, deopotriva, remarcandu-se printr-o durabilitate extinsa si un look proaspat, natural.

ornament_alb

Calcar

inapoi

Calcarul este o rocă sedimentară, organogenă, cu nuanţe de alb, galben sau cenuşiu. Ca utilizare, calcarul este un material folosit pentru placarea scărilor, pardoselilor, teraselor, şemineurilor sau altor decoraţiuni, atât interioare, cât si exterioare. Plăcile de calcar disponibile pe stoc au dimensiuni medii de 300 cm lungime şi 190 cm lătime, fiind debitate după specificaţiile dorite.

inapoi

ornament_alb